A hét ingatlana

2022.12.04. 11:30

A hét lakása: élet Sárváron, elegáns szürke enteriőrben! - fotók

A szürke szín használata a belső terekben egyre nagyobb teret hódít. Az elegáns árnyalat eltalálása nem mindig egyszerű, Sárváron azonban sikerült valakinek az igényes kivitelezés! Jöjjön a hét eladó, megyei lakása: árak, fotók, részletek otthont keresőknek és kibiceknek is!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Milyen ingatlan az álma? Ahol a családi házak nyújtotta tágas terek találkoznak a lakások nyújtotta kényelemmel? Ahol nem kell a felújítással bajlódni, vagy nem kell egy évet várni, míg elkészül az épület? Akkor ez a különleges ingatlan most Önre vár! Sárváron kerül értékesítésre egy 185 nm-es, nappali+3 szobás, modern konyha-étkezővel, 2 fürdőszobával, gardróbbal, erkéllyel és háztartási helyiséggel rendelkező társasházi lakás. 

Az ingatlan egy 2006-ban épült, liftes társasház felső szintjén helyezkedik el. Fűtését egyedi gázkazán biztosítja. Az udvarban 2 saját, fedett autóbeálló található, amit a vételár tartalmaz, csakúgy mint a számos beépített bútort, háztartási gépet. Egyedi lakberendezési megoldások, tágas terek, modern belső kialakítás! Ezt a képek nem tudják megmutatni Önnek! Higgyen a saját szemének! Várom megkeresését elérhetőségeimen! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában