Ünnepi arculat

2022.12.07. 13:02

Adventi buszmegálló Szombathelyen – minden az ünnepi várakozásról szól

Különleges, ünnepi arculatot kapott a város központjában található Városháza buszmegálló Szombathelyen. A kezdeményezés a Savaria Turizmus Kft. ötlete alapján valósult meg, több támogató segítségével.

Bege Botond

Forrás: Bege Botond

Grünwald Stefánia, a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta: az ünnepi díszítés ötlete már tavaly megvolt, csak a autóbuszos szolgáltatóváltás miatt nem tudott létrejönni. A buszmegálló hirdetőfelületeinek tulajdonosa is szívesen segített a projekt kivitelezésében.

A Savaria Turizmus Kft. ünnepi postaládát is működtet belvárosi irodájában: a gyerekek leveleit továbbítják a még mindig a környéken járó Mikulásnak, aki december 9-én, pénteken 15 és 16 óra között személyesen is benéz. A postaláda december 20-áig elérhető az iroda nyitvatartási idejében.

Adventi buszjárat is lesz idén: kidíszített, hangulatos buszok járják a város utcáit. December 14-én és 20-án egy utazási iroda kezdeményezésére járnak ünnepi buszok a városban. Fodor Judit az iroda képviseletében elmondta azt is: a Savaria Turizmus Kft.-vel közösen közrebocsátott adventi kalendárium ablakai – kérdésekkel és meglepetésekkel - naponta nyílnak december elseje óta a digitális térben.

A sajtótájékoztatón Horváth Soma alpolgármester üdvözölte az adventi kezdeményezéseket, amelyek emelik a várakozás hangulatát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában