Látogatás

2022.12.20. 16:55

Ajándék az új óvodának - Meglátogatta a sajátos nevelési igényű gyermekek számára kialakított új óvodát Ágh Péter

Meglátogatta a sajátos nevelési igényű gyermekek számára kialakított új óvodát Ágh Péter országgyűlési képviselő, és nem is érkezett üres kézzel: az új légtisztító berendezés a gyermekek egészségét szolgálja. 

Vas Népe

Forrás: Ohr Tibor

Korábban beszámoltunk róla, mindössze néhány hónap alatt minden előírásnak megfelelő óvodát alakított ki a sajátos nevelési igényű gyermekek számára a Sárvári Tankerületi Központ Celldömölkön. A közelmúltban Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is az intézménybe látogatott. Lapunknak elmondta: ez tényleg egy sikertörténet, amelynek érdekében sokan, köztük jómaga is eljárt. A gyakorlati tapasztalatokról is beszélgetett az itt dolgozókkal, akiktől azt is megtudta, örömmel fogadnának a gyermekek egészsége érdekeben egy legtisztitó berendezést. Ezt a karácsonyra készülve el is juttatta az intézménynek. 

– Köszönjük a képviselő úr látogatását, bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rá – mondta Rozmán László tankerületi igazgató. Jován Melinda elárulta: a csoportszobában már be is üzemelték a készüléket, jól működik és nagyon örülnek neki. A téli időszakban különösen fontos és hasznos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában