Szünetelnek a szolgáltatások

2022.12.01. 18:30

Bezár a répcelaki művelődési ház, de a Mikulást nem mulasztják el

Polgár Patrícia

Forrás: Cseh Gábor

December 12-étől csaknem egy hónapra bezár a Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár. Ez idő alatt az intézmény minden szolgáltatása szünetel. Az ünnepek azonban nem maradnak el.

A hónap közepén csaknem egy hónapra bezár a répcelaki művelődési ház. December 12-étől január 9-éig szünetelnek a szolgáltatásaik: nem tartanak rendezvényeket és bezár a könyvtár – tudtuk meg Boros Andrástól, az intézmény vezetőjétől. Mint mondta, ebben az időszakban a könyvek kölcsönzésére nem lesz lehetőség. A leállást a megnövekedett energiaköltségek indokolják, ezek miatt időzítették ekkorra a munkatársak szabadságolását. Boros András hozzátette: a szünetet követően a szokott feltételek szerint működik tovább az intézmény.

Az adventi időszakban nem maradnak azonban program nélkül a répcelakiak: december 3-án és 4-én a gyermekek 16 és 20 óra között megcsodálhatják a művelődési ház ablakában tevékenykedő Mikulást, advent negyedik vasárnapjára pedig közös, városi gyertyagyújtást szerveznek.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában