Meglepetés

2022.12.02. 18:38

Egy órányi felhőtlen öröm - Nyugdíjasok lepték meg a gyerekeket és velük tartott a Mikulás is - fotók

A Gyermekvédelmi Területi Szakszolgálat Befogadó csoportjában különleges nap volt a pénteki, hiszen a gyerekekhez nemcsak az Egészséges Nyugdíjasok Vegyeskara látogatott el, hanem a Mikulás is.

Bege Botond

Forrás: Bege Botond

Volt játék, ének, öröm és nevetés. Az esemény szervezőjétől, Fehér Leventétől megtudtuk, hogy nagyon szívesen mentek el a kicsikhez, hogy örömet szerezzenek azoknak, akiknek szüleik nem tudnak.

– Ha egy órára is örömet tudunk szerezni a törpéknek, már megéri nekünk. Szívesen jöttünk ma is hozzájuk. Ilyen találkozó már volt gyermeknapon is, és reméljük még tudunk jönni majd a kicsikhez – mesélte.

Ajándékokat is kaptak a gyerekek, amelyet a szervező Mikulásnak öltözve osztott ki, és az intézményben dolgozó nevelők vásároltak meg. A kórus is készült meglepetéssel a kicsiknek a karácsonyi dalok közös eléneklése mellett.

 

Kicsik és nagyok egyaránt várták a Mikulást a kórus tagjaival, és közös énekléssel köszöntötték. Nehéz leírni azoknak a csillogó szempároknak a látványát, amiket láthattunk, amikor belépett a Télapó. Az ajándékok kiosztása alatt, mindenkiről kis összefoglalót írtak a Mikulás „segítői”, amit a Télapó felolvasott a csomagok átadása előtt. Miután mindenki megkapta az ajándékot, közösen összegyűltek az asztal köré, hogy megörökítsék a pillanatot. Láthatóan nagyon örvendtek a gyerekek a látogatásnak, sőt, egyik apróság boldogan újságolta el a Télapónak, hogy kiesett a foga, amiért megkapta a maga dicséretét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában