Helyi közélet

2022.12.07. 15:06

Meghirdették a Szakképzési Díj pályázatot

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén tizedik alkalommal hirdeti meg a „Szakképzési Díj” pályázatot. A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon.

A 2023. évi versenyt november 10-én indították útjára. A pályázaton ismét várják a magyarországi szakképzésben aktívan közreműködő szervezetek – vállalatok, iskolák, kamarák, civil szervezetek vagy akár magánszemélyek – jelentkezését, függetlenül attól, hogy tagjai-e a kamarának. A pályázat révén a pályázók a DUIHK révén egy szélesebb nyilvánosság előtt is ismertethetik projektjüket, még akkor is, ha esetleg nem kerülnek a nyertesek közé. Ezáltal megoldásaik, tapasztalataik hozzáférhetővé válnak más szereplők számára is, így hozzájárulnak az egész hazai szakképzési rendszer további erősítéséhez. A díjjal és a pályázattal kapcsolatos tudnivalók megtalálhatók a szakkepzesidij.hu honlapon. Ott lehet letölteni a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is, valamint megtekinteni a korábbi pályázatok eredményeit. A kamara bízik abban, hogy a díj hozzájárul a hazai szakképzés további fejlődéséhez, és egyúttal mind a fiatalok szakmai pályafutásának megalapozásához, mind a hazai gazdaság fenntartható versenyképességének erősítéséhez. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában