Programajánló

2022.12.31. 08:00

Ocho Macho, Vadak Ura, fúvóskoncert - Bőven akad program az újévi hétvégén Vas megyében

Merklin Tímea

Forrás: VN-archív

Fotó: Cseh Gábor

Koncert 

SZOMBATHELY Csavard fel a Fő teret! címmel rendez városi szilvesztert az Agora Szombathelyi NKft. és az önkormányzat. Szombaton 22 órától a Retroleum zenekar szórakoztatja a nagyközönséget, éjfél után 10 perccel lézershow is várja majd az érdeklődőket a Fő téren. 

Túra pezsgővel 

KŐSZEG Szilveszteri koccintás lesz az Óház-kilátónál december 31-én, szombaton egy éjszakai túra végén, az Írottkő Natúrparkért Egyesület szervezésében. A találkozó 22.30-kor lesz a Királyvölgyi büfé melletti parkolóban. A túravezetés mellett zsíros kenyeret kínálnak, korhelylevest gazdagon, péksüteményt, forralt bort. A résztvevők között kisorsolnak egy két fő részére szóló kétéjszakás kőszegi pihenést az egyik vendégház jóvoltából. 

Bálok

ŐRISZENTPÉTER Az Őriszentpéterért Egyesület szervezésében szilveszteri bált tartanak december 31-én, 20 órától a Szikszay Edit Művelődési Házban. Az ételről és az italról mindenki maga gondoskodik. 

JÁNOSHÁZA Szilveszteri bál lesz a báziskonyhán december 31-én, szombaton este, vacsorára barna sörrel locsolt füstölt csülök lesz tepsis burgonyával, párolt káposztával, éjfélkor virslit, lencsesalátát, pezsgőt szervíroznak. A zenét Szomorkovics Zoltán szolgáltatja. 

Események 

NICK/RÉPCELAK Óévbúcsúztató csergetést rendez a Fergeteg Néptáncegyüttes december 31-én, szombaton 13 órától a nicki katolikus templomban, 14 órától a répcelaki Radó téren. Az óévbúcsúztató csergetés jelentése: ostorokat csattogtatnak elűzve az óév rossz szellemeit néptáncos ruhákba öltözött kísérőkkel. 

DOZMAT A helyi egyesületeket hívják közös szilveszteri bulira a dozmati PartiZóna klubban december 31-én, szombaton 20 órától. Vendég: Haller László plébános. 

Operettgála 

BAD TATZMANNSDORF/ AUSZTRIA Operettgálát rendeznek a helyi kultúrházban január 22-én, vasárnap délután fél négytől. A műsorban nemzetközileg elismert művészek adnak elő híres és népszerű operettdallamokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában