Elismerések

2022.12.05. 18:27

Önkénteseket díjaztak - A Vas Megyei CsEÖH a közösségért végzett tevékenységet ismerte el

A Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház az idén is pályázatot hirdetett Az év Vas megyei önkéntese címre. Hárman kaptak hétfőn.

Tóth Kata

Gorza Norbert, irodavezető – Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház A Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház pályázatot hirdet „AZ ÉV VAS MEGYEI ÖNKÉNTESE” címmel, a Vas megyében önkéntes tevékenységet végzők elismerésére. Az Önkéntesek Világnapja alkalmából a Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház díjakat kíván átadni a "Közösségért végzett önkéntes tevékenység" elismeréseként.,Groszmann Viktória, Gorza Norbert és a díjazottak: Hamar József, Ludvigné Serfőző Csilla és Tóth Csabáné 20221205, ut, Szombathely, Unger Tamás / Vas Népe

Fotó: © Unger Tamás

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Vas Megyei Szervezete Tóth Csabánét jelölte a díjra. Katalin 2017 óta megyei elnökségi tag, szívügye a siketek sikeres társadalmi integrációja: azon dolgozik, hogy a civil társadalom ismerje meg és fogadja el a siketeket. Ludvigné Serfőző Csillát, az Aranyhíd EGYMI gyógypedagógusát a MIRA Orient Art Kulturális és Jóléti Alapítvány javasolta az elismerésre. A méltatás szerint pedagógus munkája mellett SNI-s, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekekért végzett önkéntessége példaértékű. A H+ Média és Kulturális Egyesület Hamar Józsefet terjesztette fel, aki minőségi, pontos munkát végez, ezzel segíti az egyesület értékteremtő, értékmentő tevékenységét. Az önkéntesek nemzetközi napjához kapcsolódva a Vas Megyei CsEÖH a közösségért végzett tevékenységet ismerte el a díjjal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában