Várják a karácsonyt

2022.12.14. 16:30

Százhúsz főre terítettek Vépen a szépkorúak karácsonyán - fotók

Az idén is sokan elfogadták az önkormányzat meghívását a szépkorúak karácsonyi ünnepségére. Százhúsz vendégnek terítettek a művelődési ház munkatársai szerda délután.

Tóth Kata

Fotó: © Unger Tamás

 

 

Ünnepibe öltözött a kultúrház, a színpad tövében kékben-aranyban ragyogó karácsonyfa fogadta a hetven év felettieket. Iszakné Koszorús Judit, a művelődési ház vezetője, majd Kovács Péter polgármester köszöntötte az asztaloknál ülőket. Megköszönte az előttünk járók munkáját, akiknek az eredményeire építeni lehet a városban. Külön gratulált a körükben lévő legidősebb asszonynak, Palotás Ferencnének (91) és a legidősebb férfinek, Prátpál Vilmosnak (87). A folytatásban a Tihanyi Vándorszínpad két előadója, Tihanyi Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita egyórás operett-összeállítással kedveskedett a közönségnek Most kezdődik a tánc címmel. Az előadók bebizonyították, hogy az „elegáns, cseppet sem poros műfaj” felett nem szállt el az idő. Az ötezer forintos támogatáson és ajándék szaloncukron kívül virslivel, bejglivel, pogácsával, borral vendégelt meg mindenkit az önkormányzat az adventi időszakban szervezett ünnepségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában