Blaguss

2022.12.29. 10:12

Új jegy- és bérlet a szombathelyi közösségi közlekedésben

vaol.hu

Forrás: Cseh Gábor

Közleményben arról tájékoztatták lapunkat, hogy 2023. január 1-től 30 perces időalapú jeggyel, illetve tetszőleges kezdőnappal váltható 30 napos általános és tanuló havibérlettel is igénybevehetőek a Blaguss Agora helyi autóbuszai. 

A 30 perces jeggyel az első érvényesítéstől számított 30 percen belül korlátlan számú átszállás lehetséges, az utolsó (30 percen belül megtörtént) felszállást követően az utazás ugyanazzal a járművel tovább folytatható, de az első érvényesítéstől számított 30 percen túl átszállni már nem lehet. A 30 perces időalapú jegy kizárólag a mobiljegy-applikációkban lesz elérhető, ára 350 Ft.

Új 30 napos általános és tanuló bérlet vásárolható januártól, mely a korábbi havibérletekhez képest rugalmasabb felhasználást biztosít: az érvényességi időtartam kezdete a hónap bármely napja lehet. Például a január 7-én megváltott 30 napos bérlet február 6-ig érvényes; a március 16-án vásárolt bérlettel április 15-ig lehet utazni. A 30 napos bérletek ára a havibérletekkel megegyező (6290 Ft – általános, 1990 Ft – tanuló).

Az új díjtermékek kizárólag a mobiljegy-alkalmazásokban érhetőek el január 1-től.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában