Szombathelyi Tekergők Egyesület

2022.12.06. 18:47

Véleményük van a kerékpáros fejlesztésekről

Szabó Gergely, a Szombathelyi Tekergők Egyesület vezetője lapunknak eljuttatott közleményében számolt be arról, hogy megalakult az egyesület kerékpáros fejlesztésekkel foglalkozó munkacsoportja.

Polgár Patrícia

Forrás: VN-archív

Az egyesület tagjai múlt szerdán hallgatták meg dr. Németh Ákos kerékpáros fejlesztések lehetőségeiről szóló előadását, majd egyeztettek a jövőbeli irányokról.

- Céljaink között szerepel megkeresni a város, a megye és a sajtó képviselőit, hogy véleményüket, tapasztalataikat megoszthassák velünk, így elősegítve az önkormányzattal együttműködésben a kerékpárosok számára legjobb megoldások születését – mondta el Szabó Gergely. Hozzátette: a munkacsoport egyik fő célja, hogy elkerüljék az értelmetlen beruházások megszületését. Ezért hozták létre azt a hozzáértő és rendszeresen kerékpározó tagokból álló kört, akik szeretnének beleszólni a tervezett kerékpáros fejlesztésekbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában