A hét ingatlana

2023.01.08. 17:30

190 millióért eladó egy panzió és lovarda Szarvaskenden - fotók

A Szarvaskenden kínált 5,5 hektáros tanya izgalmas lehetőségeket hordozhat magában. Lássuk a részleteket és persze egy rakás fotót!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Vas megyében eladó egy 5.5 ha-os tanya. panzióval, istálókkal, melléképületekkel. 5000 m2 az épületek alapterülete. A panzióban 18 szoba található, amely 850 m2. A férőhelyek száma 72, itt van még kettő szolgálati lakás is, irodákkal. Az éttermi rész 120 férőhelyes, amely hangulatos grillkerttel egészül ki. 

A lovas részleg egy 28 boxos, és egy 23 boxos istállóból áll,valamint egy 13 állásos nyári, vagy verseny boxból. Található még a tanyán egy 20 m széles 60 m hosszú fedett lovarda, kitünő állapotban. Több karám került kialakításra, amely a az oktatást segít. Jelenleg a tanya ki van adva, üzemel. Az osztrák határ közelsége nagyban segíti a lovastúrizmus sikerességét. A területen található 100 platán, és 100 fenyő. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában