Ingatlanajánló

2023.01.29. 11:30

A hét ingatlanja: eladó a Maróthy Kúria “kistestvére” Zsédenyben - fotók

Az eladó gazdasági épület két szempontból is különleges. Egyrészt korábban az októberben már bemutatott, 175 milióért kínált zsédenyi Maróthy kúriához tartozott. Másrészt a homlokzatán különös felirat áll: Hotel Taur. Utóbbi eredetéről mi nem találtunk információt. Ha ön tudja a háttér történetet, várjuk a kommentet!

vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Zsédenyben eladó egy 180 m2-es gazdasági épület 4665 m2-es telekkel. Az épület korábban a szomszédos  Maróthy kúriához tartozott, de jelenleg saját helyrajzi számmal rendelkezik. A telken villany- és vízvezeték megtalálható, gáz és csatorna a telek előtt. A gyönyörű telekkel rendelkező épület átalakítható családi házzá, étteremmé vagy akár panzióvá is. 

A kúria szomszédsága, a zöldövezet és a közeli fürdők miatt kiváló befektetés lehet belőle. A község a 84-es főút mellett, Sárvártól és Bükfürdőtől 10 km-re, Szombathelytől és Kőszegtől 25 km-re, Ausztriától 30 km-re található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában