A hét ingatlana

2023.01.01. 12:00

Ahol a víz az úr: íme egy 369 nm-es ház beltéri medencével, Sében! - fotók

A Sében kínált, tágas, elegáns otthon beltéri medencével és akváriummal is fel van szerelve. Utóbbi ugyan jó eséllyel nem képezi az ajánlat tárgyát, a “vizes” hangulatot kellőképpen megalapozza. Lubickoljon velünk be egy 169 milliós, eladó ház albumában!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Nagy terekre, különleges ingatlanra vágyik saját beltéri medencével? Megtalálta!Szombathelytől 2 percre Sében várja új tulajdonosát, ez a magas minőségben megépített, rengeteg extrával rendelkező családi ház.A 2003-as építésű, ingatlan 2021-es ráncfelvarrása után tökéletes otthona lehet családja számára.1200 m2-es telken megépített ház Sé határán fekszik, fantasztikus panorámával rendelkezik, csendes nyugodt környezetben, és mégis csak pár percre a megyeszékhelytől.

A földszinten helyet kapott 314 négyzetméternyi alapterületen egy amerikai-konyhás nappali, 4 hálószoba, melyből egy gardróbbal és saját fürdővel rendelkezik. Egy dolgozó szoba, játszósarok a gyerekeknek, télikert, háztartási helyiség, vendég wc kézmosóval, kamra és egy dupla garázs.Az alagsorban fűtött medence, fitness helyiség szaunával, gépészet és relax sarok is helyet kapott közel 150 m2-en. Az udvaron 7 autó számára térkövezett beálló biztosított.

A fűtést és a meleg vizet Bosch gázkazán biztosítja, padló és falfűtéses hőleadókkal. A nyári hőségben is kellemes hőérzetet biztosító klímaberendezések több helyiségben is kiépítésre kerültek.A sütni-főzni szerető háziasszonyok kényelméről jól felszerelt konyha és kamra gondoskodik.Kicsik-Nagyok otthoni szórakozásáról egy élhető méretű, rendben tartott privát udvar gondoskodik, a beltéri szórakozásra pedig az alagsori medence és wellness helyiség biztosít tökéletes helyszínt. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában