A hét ingatlana

2023.01.22. 11:00

Alig használt ház, csodás és új gazdáját keresi: mi az? Egy 110 milliós újperinti ház! - fotók

Az újperinti, a hirdetők szerint alig használt és a fotók alapján valóban ragyogó családi ház fotói mellett nehéz elmenni. Mi nem tettük. És ön?

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Legjobb energetikai besorolású (AA++) alig használt ház keresi új lakóit! 2020 nyarán készült el ez a szinte önfenntartó családi ház a legmodernebb szerkezeti és gépészeti elemekkel. Az egyszintes 120 nm-es alapterületű lakótérben 4 szoba, egy tágas amerikai konyhás nappali 2 fürdőszoba kapott helyet. A házat igényes kivitelezés, szép burkolatok, tágas világos terek jellemzik. A különleges emelt boltozatú nappaliból egy térkövezett 20 nm-es teraszra juthatunk ki.

A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy kétállásos 38 nm-es garázs, közvetlen bejárattal.A gépészet lelke egy Stiebel Eltron LWZ 504 hőszivattyú, ami biztosítja a ház fűtését-hűtését és melegvíz előállítását. A fűtést a padlóban a hűtést a födémen keresztül oldja meg helyiségenkénti külön szabályozóval. Ezenkívül minden helyiségben egy szellőzőn keresztül, hangtalanul biztosítja a levegő keringetését és cseréjét. Itt gázszámlára nem lesz gondja.A házon lévő 3 kwp-os, de bővíthető napelem rendszer gyakorlatilag lefedi a jelenlegi villamos energia fogyasztást (2021-es termelés: 4628 kWh).

További különlegességek

- a házra 27 cm hőszigetelés került

- Bramac Tectura cserép

- minden ablakon redőny(nappali elektromos)

- 3 rétegű fa nyílászárók

- riasztó előkészítés

- 3x32A elektromos hálózat

- elektromos nyitás(garázs, kapu)

- gyalogos bejárat kód,Rfid, kulcs nyitású

- okosotthon vezérlésű csengő és kamera rendszer

A gondozott 783 nm-es telken dísznövényeket, gyümölcsfákat telepítettek. Egy szerszámtároló ház mellett hinta és vízgyűjtési lehetőség is adott. Az épített kerítésen belül térkövezett közlekedőt és beállót alakítottak ki. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában