Vádemelés

2023.01.25. 19:30

Családi balhé az egyik vasi településen: berúgta az ajtót, majd halálosan megfenyegette élettársát

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

A Vas Vármegyei Főügyészség hivatalos közleményben, arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség lopás vétsége, zaklatás bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 októberében, amikor élettársa egy veszekedést követően elköltözött a közösen bérelt Celldömölk közeli ingatlanból, ellopta a sértett 68.000 Ft értékű mobiltelefonját. 

A vádlott másnap megjelent a sértett tartózkodási helyén, a nő édesapja által bérelt családi háznál, a kaput és a bejárati ajtót berúgta, bement a házba, és többször megfenyegette a volt élettársát, hogy megöli. A vádlottat az ingatlant bérlő sértett több alkalommal felszólította a távozásra, azonban a vádlott az élet elleni fenyegetéseit folytatta, bent maradt az ingatlanban, és onnan csak a rendőrség értesítését követően távozott. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában