Fő a biztonság

2023.01.05. 12:07

Ezt jó, ha tudod! Mutatjuk merre lesz vadászat a Kőszegi-hegységben

vaol.hu

Közösségi oldalán osztotta meg a Szombathelyi Erdészeti Zrt., hogy 2023 január 6-án és 14-én állományszabályzó nagyvad vadászatot tartanak, mely frekventált helyszíneket is érint. Kérik, hogy a leírt területeket a megadott időpontokban kerüljék el. Január 6-án, pénteken 07.30-13.30 közötti időben a Kendig környékén lesz korlátozás. A balesetveszély elkerülésének érdekében lezárják a Szent Vidtől felfelé vezető, a Vízállási, a Vörös kereszt felső aszfaltos utat, valamint a Hörmann-parkolót és annak környékét.

Január 14-én, szombaton 07.30-tól az Írottkő felé vezető utakat érinti majd a korlátozás. Le lesz zárva a Szent Vidtől felfelé vezető aszfaltos út, a bozsoki Új út, a velemi Hosszú-völgy, valamint a Hörmann-parkoló környéke. Déltől lezárják a Vörös kereszt alsó utat a Stájer házak felé, a Hármas patak utat, valamint a Földes tervutat.

A megyében egyébként, ahogy arról korábban beszámoltunk, máshol is lesz állományszabályzó vadászat. Bozsok és Bucsu községhatárához, valamint a Szünöse majorhoz tartozó erdőterületen most pénteken tartanak állományszabályozó vadászatot – tájékoztatott az Alpokalja Vadászati Közösség Vadásztársasága. Kérik, hogy január 6-án az érintett erdőterületen és mezőn ne tartózkodjon senki!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában