Nyeremény

2023.01.20. 12:00

Játékunk célhoz ért - A Fekete István Állatvédő Egyesület győzött

Novemberben hirdette meg szerkesztőségünk Kedvenc kedvenceink elnevezésű versenyét, amelyben a vasi gazdák gyűjthették kisállataiknak a szavazatokat. A verseny december közepén zárult. Nem csupán a nevezők, hanem az általuk legtöbb szavazattal támogatott menhely is nyert. A 100 ezer forint értékű támogatást a Fekete István Állatvédő Egyesület kapta.

Vas Népe

Csollányné Horváth Krisztina vette át az utalványokat

Forrás: Unger Tamás

A verseny indulóira történő szavazás december közepén zárult le, szinte napra pontosan egy hónapja tettük közzé honlapunkon a nyertesek listáját. Harmadik helyen a pornóapáti Bokor Orsolya Bonnie nevű kutyájával végzett, a képzeletbeli dobogó második fokára pedig a szombathelyi Németh Viktória Zafi nevű kutyusa állhatott. A verseny győztese 2222 szavazattal egy borgátai olvasónk lett, aki Merci néven jelentkezett a versenyre Chili nevű boston terrier kutyájával. A nyertesek egy 20 000, egy 30 000 és egy 50 000 forint értékű állateledel-utalvánnyal gazdagodtak. A nevezők legnagyobb számban arra voksoltak, hogy a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesületet jutalmazza a Mediaworks Hungary Zrt. a 100 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal. A felajánlás azóta célba ért, Csollányné Horváth Krisztina, az egyesület elnöke vette át azt kollégáinktól a hónap elején. Azóta még nem váltották be az utalványokat, ám, mint azt elmondta, örömmel fogadták a támogatást, hiszen az mindig jól jön egy állatmenhely számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában