Total Plán

2023.01.30. 16:07

Jön a Független Filmesek Fesztiválja Celldömölkön

Hat kategóriában írt ki pályázatot a celldömölki Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár független filmesek számára. Február 20-ig várják a jelentkezőket.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: VN/Pozsonyi Gábor

Ha február és Celldömölk, akkor Total Plán fesztivál: az alkotóknak jó bemutatkozási lehetőség, sokszor ugródeszka a szakma felé a nagy múltú rendezvény. A rajongók is szívesen látogatják a vetítéseket, mindig bőséges a kínálat. 

Idén hat kategóriában (kisjátékfilm, animációs film, kísérleti film, dokumentumfilm, természetfilm, etűd) várja a 45 perces alkotásokat a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár.  

Regisztrálni a [email protected] címre beérkező, hiánytalanul és megfelelően kitöltött pályázati adatlappal lehet február 20-ig, felnőtt és gyermek korosztályban. A fesztivált február utolsó hétvégéjén rendezik, lesznek beszélgetések, eszmecserék, és itt adják át a díjakat is. A szakemberekből álló zsűri az első helyezettek elismerése mellett különdíjat és Fesztivál Nagydíjat is kioszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában