Egyesület

2023.01.24. 16:49

Lezárták az elmúlt évet a répcelaki horgászok

Vasárnap reggel tartotta meg évértékelő közgyűlését a Répcelak Városi Bányász Horgász Egyesület a Répcelaki Művelődési Ház nagytermében.

Polgár Patrícia

Forrás: Répce TV/Winkler Krisztina

A gyűlésen Kádi Attila elnök részletesen beszámolt az egyesület előző évi rendezvényeiről, beszerzéseiről. A gazdasági beszámolót Kovács Erika gazdasági felelős prezentálta. Elhangzott: az egyesület kiválóan gazdálkodott az elmúlt években, csaknem négymillió forint tartalékkal rendelkeznek. Az Ellenőrző Bizottság eredményeiről Ágoston Zoltán elmondta: tevékenységük során mindent rendben találtak az egyesületnél. A Fegyelmi Bizottság vezetője, Pataki Ferenc arról tájékoztatta a tagságot, hogy szerencsére idén sem akadt feladatuk.

A közgyűlésen részt vett Puskás Norbert, a megyei szövetség elnöke, aki ezúttal is kiemelte a város és az egyesület, valamint a szövetség közötti kiváló kapcsolatot és együttműködést.

Szintén jelen volt Szabó József, Répcelak Város polgármestere. A városvezető méltatta az egyesület munkásságát, és a városvezetés további támogatásáról biztosította őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában