Horgász

2023.01.30. 13:00

Pecások, figyelem! - A hónap végéig érvényesek a Magyarországon kapható állami és területi horgászjegyek

Január 31-ig érvényesek a Magyarországon kapható állami és területi horgászjegyek - hívta fel a figyelmet Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: © Cseh Gábor

Egyre népszerűbb a horgászat Magyarországon, ezt bizonyítják a vasi adatok is: az áremelkedések ellenére a felnőtt horgászok közül összesen 3808-an váltották meg állami jegyüket tavaly január 30-ig és találtak kikapcsolódási lehetőségét a vasi vizek partján, Ez a létszám most hétfőn 3869 fő volt. A gyermek horgászok körében is emelkedett a vasi területi jegyváltások száma, így az tavaly elérte a 811-t.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége figyelmeztet: a 2022-es állami és a tavalyi éves területi jegyek 2023. január 31-ig érvényesek. Aki februárban horgászni szeretne, érdemes sietnie a jegyváltással.  A vásárlás előtt álló pecásokat arra kérik, tájékozódjanak az egyesületek ügyfélfogadási rendjéről, és tartsák be a jegyértékesítő helyek egyedi előírásait, kéréseit.  

Puskás Norbert kiemelte: a 2022.évi fogási napló leadási határideje február 28., ebben a horgászott napok számát és a fogott halak mennyiségét is összesíteni kell a szabályos leadáshoz. Aki elmulasztja a leadást, az idei évi jegyét pótdíjjal vásárolhatja meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában