Programok

2023.01.06. 10:00

Programajánló Vas vármegyéből: közös kilométerek, bálok, fúvósok évköszöntője

Polgár Patrícia

A sportcsarnokban lépnek fel

Forrás: Jámbori Tamás

KONCERT 

SÁRVÁR 

Január 7-én, szombaton 17 órára újévi koncertre hívja közönségét a Sárvári Koncertfúvószenekar a Sárvár Arénába. A koncerten vezényel: Szélesi Attila karnagy. 

KÖRMEND

 

RENDEZVÉNY 

SZOMBATHELY 

Január 7-én, szombaton 14 órakor és 18 órakor a Vadak Ura musical érkezik az Agora – Művelődési és Sportházba. Január 7-én, szombaton 9–12 óráig Kézműveskuckót tartanak az Agora – Művelődési és Sportházban. Téma: Malackás társasjáték készítése. Január 7-én, szombaton 10.30-tól az Egyszer volt meseműhely Népmesekincstár mesefoglalkozása a Berzsenyi Dániel Könyvtárban 5–7 éves gyermekek számára. Január 9-én, hétfőn 18 órakor Kovács András Péter érkezik Anyósülés című önálló estjével az Agora – Művelődési és Sportházba. 

KÖRMEND 

Január 9-én, hétfőn 17 órától dr. Fűzfa Balázs irodalomtörténész tart előadást „Szabadság, szerelem” – avagy a legtöbb nyelvre lefordított magyar vers címmel a Faludi Ferenc Könyvtár olvasótermében, Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóján, a január elsején megkezdődött Petőfi-emlékévben. A legismertebb magyar költő rövid életében megújította a magyar nyelven megszólaló költészetet, élete és életműve szorosan összeforrt. A körmendi előadást a Várostörténeti Akadémia szervezi, a részvétel díjtalan.

KIÁLLÍTÁS 

KŐSZEG

 A Csók István Művészkör Egyesület adventi jótékonysági tárlata februárig tart nyitva a Hotel Írottkő aulájában. 

TÚRA 

SZOMBATHELY 

Laza szombat délelőtti terepfutást szervez a Szombathelyi Futóklub január 7., szombatra. A futók 8.30-kor találkoznak a Csónakázótó parkolójában. A tervezett táv kb. 13–15 km. Útvonal: A Parkerdő ismert és kevésbé ismert részei. Ezen a héten sem maradnak el a Vasárnapi közös kilométerek a Szombathelyi Futóklubnál. A találkozót 8.30-ra hirdették meg a Csónakázótó parkolójába. A tervezett távok: 11, illetve 21 kilométer. A 11 kilométeres távot választók a Sé-végi Szinese major felé fordulnak, és onnan futnak vissza. A 21 kilométeres útvonal: Szombathely–Sé–Torony–Bucsu– Szombathely.

BÁLOK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában