Fejelsztés

2023.01.02. 07:00

Több mint ötvenmilliót ad a büki önkormányzat a gyógyhelyfejlesztéshez

A Gyógyhelyfejlesztési programban térrendezés, látogatóközpont- és kilátóépítés történik Bükfürdőn. A projekt során a kávézó épületrészben felmerülő a belsőépítész, gépész és villamos műszaki tartalmak módosításaira van szükség, amit elfogadott a képviselőtestület.

MT

vn-archív

Fotó: Cseh Gábor

Az önkormányzat a kivitelezéshez szükséges nettó 51,2 millió (bruttó 65 millió forintot) a 2023. évi költségvetés terhére biztosítja. Olyan technikai kérdéseket kell megoldani, amik a Termál téren található látogatóközpont későbbi használatát megkönnyítik, és a mellette lévő kávézó praktikus működését biztosítják. Szükség van bontásra, válaszfalak építésére, álmennyezetek elhelyezésére, falburkolatokra, festésre, tapétázásra, nyílászárók − köztük lengőajtók −, és olyan megfelelő bútorok beépítésére mint például kiszolgáló és előkészítő pult, takarítószekrény, továbbá egyéb berendezésekre illetve konyhatechnológiai gépekre.  

    A képviselőtestület megvizsgálta a módosítási javaslatot, és úgy találta, hogy a tételes ajánlatban az árak az aktuális árszintnek megfelelők.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában