Több mint fél év telt el

2023.01.03. 15:03

Továbbra is tart a büntetőeljárás a szombathelyi Gothard-iskolában történt incidens kapcsán

Tömböly Ágnes

Forrás: VN-archív

Mint arról korábban beszámoltunk: kiskorú veszélyeztetésének alapos gyanúja miatt tett büntetőfeljelentést a Szombathelyi Rendőrkapitányságon a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója, mint munkáltató tavaly június derekán, nem sokkal a tanév lezárása előtt. 

Több mint fél év telt el az eset óta, így most kérdésekkel fordultunk a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjéhez, hogy megtudjuk, az eljárás milyen szakaszban tart.

"A Szombathelyi Rendőrkapitányság továbbra is büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az ügy kapcsán egy személyt gyanúsítottként hallgattak ki a szombathelyi rendőrök. Az ügyben további nyomozási cselekmények elvégzésére kerül sor. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb felvilágosítást nem adhatok" - válaszolta érdeklődésünkre Seffer Lilla r. őrnagy.

Augusztusban arról tájékoztatta szerkesztőségünket a Szombathelyi Tankerületi Központ, hogy a Gothard Jenő Általános Iskola volt tanára már nem áll a tankerület alkalmazásában.  

Előzmények:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában