Fejlesztés

2023.01.11. 13:03

Új eszközökkel bővült a hegyfalui játszótér

Számos előrelépés valósulhatott meg a falu vezetése és Ágh Péter országgyűlési képviselő együttműködése kapcsán Hegyfalu életében. Legutóbb a játszótér fejlesztésének örülhettek.

Polgár Patrícia

Forrás: VN/Ágh Péter

A település tavaly nyerte el azt a 6 millió forintos támogatást a kormány Magyar Falu Programjában, amelyből a már meglévő játszóteret tudták bővíteni – tudtuk meg Bartók Tibortól, Hegyfalu polgármesterétől. Az új eszközöket – drótkötélpálya, forgó, tipegő, csúszda, padok, szemetes – decemberben telepítették.                                                                                              

- Hegyfalu építésére kötöttünk szövetséget a polgármesterrel, amelynek révén korábban nem látott források érkeztek a községbe. Az elmúlt évek közös munkájának eredményeit út, járda és intézményfelújítások jellemezték. Be lehetett szerezni falubuszt, közterületi eszközöket, de jutott a temetőre és egyházi fejlesztésre is. Nagy eredmény volt korábban az M86 és a szennyvízrendszer megépülése. A játszótér fejlesztése még szebbé tette a szabadidőparkot, mely így igazi közösségi centrum lehet – mondta el Ágh Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a fejlesztések kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában