Gólyahír

2023.01.04. 19:30

Világra jött Simon Marcsi második gyermeke - A vasi szépség mesélt a szülés körülményeiről is

Szinte napra pontosan két évvel első gyermeke megszületését követően jött világra Simon Marcsi, korábbi Európa szépe és a világhírű Victoria's Secret fehérnemű cég ausztráliai modellversenyének második helyezettjének második gyermeke. Zora január 3-án, 19.23-kor 3500 grammal látta meg a napvilágot.

Polgár Patrícia

Zora

Fotó: Bárányosné Simon Mária

Marcsi kisfia, Milkó 2021. január 2-án született meg, akkor így nyilatkozott: „Számos utazás és a külföldi munkáim során rengeteg élménnyel gazdagodtam, viszont ezt az érzést, az anyaság megélését semmiért sem cserélném el! Mindig is családcentrikus voltam, de most teljesedtem ki igazán a gyermekem megszületésével.”

Második gyermeke születésének kapcsán elmondta: a férje és az ő születésnapja is egy napra esik, ezért titkon reménykedtek benne, hogy a gyerekek is kereken két év eltéréssel, de egy napon születnek. A sors azonban ezt másképp tervezte, Zora január 3-án érkezett meg a családba.

Simon Marcsi és Zora baba
Forrás:  Bárányosné Simon Mária

- Mivel még a kórházban vagyunk, a kislányunk még nem találkozott a bátyjával. Izgatottan várjuk mi lesz az első reakció – fogalmazta meg Marcsi.

Zora Milkóhoz hasonlóan egy budapesti magánkórházban született meg és bár a szülés nem volt egyszerű, Marcsi mégis háborítatlanul, gyorsan, egy kád vízben hozta világra második gyermekét.

- Egyelőre még felfoghatatlan érzés kétgyermekes anyának lenni. Mindig is azt szerettem volna, hogy egy fiam és egy kislányom is legyen. Biztos vagyok benne, hogy kemény napok, évek állnak előttünk a férjemmel, de értük megéri – mesélt az anyaság öröméről a szépség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában