Ingatlanajánló

2023.02.12. 15:30

A hét ingatlana: Kőszegen eladó egy csodás műemléki épület - fotók

A kőszegi, több lakásból és üzlethelyiségből álló műemléki épület igazi kuriózum a megyei ingatlanpiacon! A fotók és a paraméterek hívogatók, már csak a vételárra lenne szükségünk…

vaol.hu

“Kőszeg történelmi belvárosában eladó egy több lakásból és utcafronti üzlethelyiségből álló ingatlant. Az épület múltjából fakadóan műemléki épület, az 1800- as években épült. 

A komplexum 2010-ben teljes felújításon esett át, kicserélték a villanyvezetékeket, a vízvezeték csöveket. Az ingatlan több helyisége is gránit, márvány burkolatot kapott. Korszerűsítés keretében padlófűtést tettek, több helyiségben egyedi kandalló, légfűtéses kályha van. Az ingatlanhoz tartozik egy utcafronti üzlethelyiség mellékhelyiségekkel, külön bejáratokkal, mérőórákkal, ami kitűnő választás lehet orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának! 

A ház 3 lakásból áll. A közös folyósón keresztül tudunk felmenni a felső szinten lévő 70 nm2-es erkélyes lakás van. A folyosón keresztül tudunk lemenni a pince, szuterén részbe ami 141 nm2,ahol ki lehet még alakítani egy lakást. A nagy lakrész 2 szinten 232 nm2. A ház alsó részén garázs van, a kert parkosított, fúrt kút van. A társasház három albetétje külön-külön is megvehető. [...]”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában