Helyezés

2023.02.06. 17:30

Élen jár a Horváth Boldizsár: az ország legjobb technikumai között az iskola

A szombathelyi Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum ország 3. legjobb technikuma az IKK 2023-as rangsora alapján.

vaol.hu

Forrás: vas-horvath.www.intezmeny.edir.hu

Nyilvánosságra hozták az IKK 2023-as rangsorát, melyen dobogós helyen áll a szombathelyi Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Technikum. Az iskolák TOP 100-as listája a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal adatai alapján készült. Figyelembe véve a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményét, az intézmények oktatói létszámát és digitális ellátottságát is. Az elemzés azt vizsgálta, hogy a tanulók milyen tanulmányi eredményekkel érkeznek az intézményekbe, hogyan aránylik az évismétlők száma az intézmény tanulói létszámához, és milyen eredménnyel teszik le az érettségi vizsgát a diákok. A szombathelyi technikum a harmadik helyen végzett, előtte csak a paksi Energetikai Technikum és Kollégium és a Váci SZC Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában