Készülődés

2023.02.05. 19:57

Farsangi mulatság, könyvklub

Február 11-én, szombaton bortúra lesz Csepregen, míg Bükön jövő hétfőn könyvklubot tartanak. Idén is lesz online jelmezverseny. Programok a térségből.

vaol.hu

Február 11-én, szombaton farsangfarka bortúrát szerveznek Csepregen, a Hanga-kapunál. A szervezők kérik, hogy a résztvevők öltsenek jelmezt és bolondozzanak, forraltborozzanak együtt. Kapunyitás: 12 órakor. Bükön február 13-án, hétfőn 17 órakor kezdődik a könyvtárban a könyvklub. Ezen az alkalmon az 1970-es években megjelent, illetve kiadott könyvek lesznek terítéken. Csepregen, Lócson, Tormásligeten, Tömördön idén is megrendezik az online jelmezversenyt. A beküldött képek felkerülnek a települések közösségi oldalára. Szavazni is lehet. A jelentkezési határidő: február 16-a. A maskarákat zsűri értékeli, a legkreatívabbak díjazásban részesülnek. Fontos, hogy aki maga készíti el a jelmezét, azt pluszponttal jutalmazzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában