Fellépés

2023.02.01. 07:00

Megint zenei tehetségeket keresnek Szombathelyen

Az eddigi legnagyobb helyi összefogásban ismét megrendezik Szombathelyen az Öröm a zene – Jam Music Tehetségkutatót. A döntő február 26-án, vasárnap lesz 13 órától a Végállomás Klubban. Hat fellépési lehetőséget is lehet nyerni a megyeszékhelyen.

VN

A tehetségkutató a könnyűzenei területen alkotó, feltörekvő előadóknak, zenekaroknak nyújt lehetőséget. A versenyre saját dalokkal lehet nevezni február 12- ig, ezt követően a szervezők előzsűrizik a jelentkezőket, és a legjobb tíz produkció léphet fel tizenöt perces koncerttel a döntőben. A február 26-i finálén egy szakmai zsűri véleményezi a látottakat és dönt a díjakról. A tehetségkutató történetében még sosem volt ennyi nyeremény, köszönhetően a helyi összefogásnak. Szombathely megyei jogú város három fellépési lehetőséget is felajánlott: egy-egy díjazott felléphet majd a Városháza tetőteraszán, az Utcaművészeti Fesztiválon és a SzentKirály Napokon. Emellett koncertezési lehetőséget lehet nyerni a Végállomás Klubba, a Bohém Klubba és a Szimfónia Kávézóba. A győztes automatikusan bejut az Öröm a Zene budapesti nagydöntőjébe. A Jam Music Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében, az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában