Tragédia

2023.02.28. 13:33

Nehéz helyzetbe került az elhunyt körmendi közutas családja, adománygyűjtést szerveznek

vaol.hu

Forrás: Kóbor István címzetes tűzoltó zászlós – Zalaegerszeg HTP / Katasztrófavédelem

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Közút körmendi kirendeltségének munkatársa életveszélyesen megsérült egy közúti balesetben, mikor a vele szemben érkező autó elütött egy szarvast, ami ezután a Közút autójának csapódott és gyakorlatilag átszakította a jármű tetejét. Múlt héten érkezett a tragikus hír, hogy belehalt sérüléseibe a 36 éves kétgyermekes apuka. A Magyar Közút hivatalos közösségi oldalán tettek közzé egy bejegyzést, amelynek célja, hogy segítséget nyújtsanak a nehéz helyzetbe került családon. 

- Horváth Imre, körmendi munkatársunk 2023. február 13-án, hétfő reggel súlyos közúti balesetet szenvedett, amikor a 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pont ahol haladt a mérnökségi autóval. Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de február 24-én reggel megpihent. Imre 36 éves volt, 2 kisgyermek édesapja. Társaságunk saját halottjának tekinti és minden rendelkezésünkre álló lehetőséget kihasználva igyekszünk a családot segíteni. Mivel Imre halálával nehéz körülmények közé került a családja, ezért kérjük, ha van lehetőségetek segíteni nekik, akkor a következő számlaszámra küldhetitek felajánlásaitokat: Csonka Bernadett, OTP 11773470-01421361. A közleménybe kérjük beírni: adomány - áll a bejegyzésben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában