Rendezvény

2023.02.18. 09:00

Sportbál - A tekéző Móricz Zoltánt választották az elmúlt év répcelaki sportemberének

A tekéző Móricz Zoltánt választották az elmúlt év répcelaki sportemberének. A Répcelaki SE új elnököt is választott: Németh Gábor helyett Szabóné Novák Henrietta az új elnök.

Pum András

Szabó József polgármester gratulált az elmúlt év répcelaki sportemberének, Móricz Zoltánnak.

Fotó: VN/Répce TV

KKét év kihagyás után ismét sportbálat tartottak a répcelaki Művelődési Házban: óriási érdeklődés övezte a jól sikerült rendezvényt. Közel 200-an váltottak jegyet a Répcelaki SE báljára, melyen megjutalmazták az elmúlt esztendő legjobb sportolóit is. Az önkormányzat döntése alapján a 2022-es év répcelaki sportembere a Répcelaki SE Szuperligás tekecsapatának válogatott játékosa, Móricz Zoltán lett. Az év kézilabdázója a Répcelaki SE NB II.-es női kézilabdacsapatának kiválósága. 

Szalai Nikoletta, az év tekézője Móricz Zoltán csapattársa, Tóth Áron, az év kosarasa a megyei bajnokságban szereplő Csupor Tamás, az év futballistája a megyei I-ben játszó répcelaki csapat labdarúgója, Sipos Bence lett. A díjakat Szabó József polgármester adta át. A vacsorával és tombolával fűszerezett sportbálon ünnepélyesen elbúcsúztatták a Répcelaki SE tavaly októberben leköszönő társadalmi elnökét, Molnár Árpádot. Leköszönt az egyesület ügyvezető elnöke, Németh Gábor is, akit Szabóné Novák Henrietta vált a poszton. A sportért felelős alelnök ifj. Turai László, a gazdálkodásért és üzemeltetésért felelős alelnök Nagy László lett. Elnökségi tagok: dr. Bogdán Olivér, Patkó Ernő, Hajdu Gábor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában