Változás

2023.02.09. 13:52

Több sárvári utcában is változott a szelektív hulladékgyűjtés napja februártól - Mutatjuk a részleteket

Polgár Patrícia

Forrás: Pixabay

Az érintett utcák a Hegyközségben az Almáskerti utca, a Celli út, a Felső-Sótonyi utca, a Herpenyő utca, a Hóvirág utca, az Iskola utca, a Kilátó utca, a Kopácsi dűlő, a Kútszerhelyi út, a Liliom utca, a Mályva köz, az Ostffyasszonyfai utca, az Otello utca, a Pipitér köz, a Pohárszárogató utca, a Sótonyi utca, a Szilvafa köz, a Tölgyfa utca, az Újhegy utca és a Vöröskavicsos utca. A Kertvárosban az Arad utca, a Dorottya utca, az Esze Tamás utca, az Eőry Vilmos utca, a Kanizsai utca és az Orsolya utca. Ezekben az utcákban a szelektív hulladékgyűjtés napja: február 8., március 8., április 5., május 3., június 7., július 5., augusztus 2., szeptember 6., október 4., november 8. és december 6.

A városban a Temető utcában változik a szállítási rend, ott február 9-én, március 9-én, április 6-án, május 4-én, június 8-án, július 6-án, augusztus 3-án, szeptember 7-én, október 5-én, november 9-én és december 7-én viszik el a szelektívet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában