Megoldás a problémára

2023.02.17. 13:07

Újra van fűtés a Szűrcsapó utcában

Pénteken reggel nagy volt a sürgés-forgás a Szűrcsapó utca 2/A lépcsőházában.

Óvári Gábor

Fotó: Óvári Gábor

A szolgáltató munkatársai a délelőtt folyamán elkezdték felszerelni a lakások gázóráit, ottjártunkkor 9 óra után a negyedik emeleten már melegedtek a lakások, a fűtést bekapcsolták, a délelőtt folyamán pedig az összes lakásban helyreállt a szolgáltatás. Ahogy korábban már írtuk, múlt héten elzárták a gázt a lépcsőházban, a lakók azt az ígéretet kapták, hogy két hétig várniuk kell, míg újra lesz fűtés. Dr. Beliznai Pálné, a Bem Lakásszövetkezet elnöke a helyszínen kísérte figyelemmel a munkálatokat. 

Kérdésünkre elmondta, hogy rendkívül gyorsan sikerült a problémát megoldani, ami köszönhető volt többek között annak, hogy a gázóra-cserékre szóló tervek már rendelkezésre álltak, ahogy a kivitelezővel kötött szerződést is már tavaly megkötötték. Az eredetileg ígért 2 és fél hét kivitelezési munka így alig több mint egy hét alatt befejeződött. Csütörtökön megtörtént a hatósági gázátadás, amit másnap az órák felszerelése követett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában