Együttműködés

2023.02.28. 18:19

Vetőmagot minden háztartásba - Nagyon jó kapcsolatot ápol a Gondviselés Háza és a település önkormányzata

Nagyon jó kapcsolatot ápol a Gondviselés Háza Fogyatékosok és Időskorúak Otthona Ivánc és a település önkormányzata. A legutóbb zöldség- és virágmagokat adományozott az otthon az ivánciaknak.

Tóth Judit

Forrás: Ivánc Község Önkormányzata

Gyarmati Tibor polgármester örömmel vette át Magyar Máltai Szeretetszolgálat ivánci intézményének karitatív adományát. A több doboznyi vetőmagot, -amelyek között virág- és zöldség mag is van - Varga Annamária intézményvezető adta át a település polgármesterének. 

- Nagyon jólesik, hogy az otthon dolgozói gondolnak ránk, már nem először fordult elő, hogy segítik valamilyen formában a helyi lakosságot. A héten kezdjük kiosztani a magokat, mindenkit megszólítunk Iváncon. Ha valaki nem kéri a neki szánt csomagokat, akkor a maradékot a végén odaadjuk azoknak, akik esetleg több vetőmaggal is szívesen gazdálkodnának. Reméljük, hogy a tavaszi munkák során sokan élnek a lehetőséggel, és vállalják otthoni kiskertjükben a zöldségek és virágok nevelését - mondta a polgármester. 

A vetőmagokból nem csak Iváncnak jutott, Hegyhátszentmárton, Felsőmarác, Kisrákos, Nagyrákos és Szakonyfalu is részesült az otthon nagylelkű felajánlásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában