Vasárnap is tart

2023.03.26. 10:44

Csokoládé és kézműves finomságok, jótékony céllal

Ismét a kézműves termékek, na, és persze a jótékonykodás került a fókuszba a Haladás Sportkomplexumban. A hétvégére a sportlétesítmény VIP termébe szervezett Gasztro és Kézműves vásárt Mák Dóri – a támogatói jegyek megváltásával pedig rögtön három nemes célt is támogatnak a kilátogatók.

Polgár Patrícia

Fotó: © Cseh Gábor

Mák Dóri, a Divatbemutató kicsit másképp Alapítvány elnöke immár kijelenthetjük, hogy rendszeresen szervez jótékonysági vásárokat. Legutóbbi rendezvénye az advent jegyében telt, most hétvégén pedig már a húsvéti áll a központban.

Rengeteg kézműves termék, bonbonok, aszalt gyümölcsök, homoktövis- és tengervizes készítmények, húsvéti sütemények, chiliből készült termékek, ásványok, kopogtatók és kézműves ékszerek között válogathatnak a vásározók. Utóbbiak készítését a vállalkozó kedvűek maguk is kipróbálhatják. Dóri saját standján pedig Gombóc Artúr valamennyi kedvence várja azokat, akik a nagy kék madárhoz hasonló módon rajonganak az édességért.

Az 1000 forintos támogatói jegy megváltása nemes célokat szolgál: Erdélyi Rolika kezelését, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és nem utolsó sorban a Dóri alapítványa által indított, egy integrált játszótér kialakítását célzó gyűjtést támogatják vele a látogatók, akiket még ma 19 óráig szeretettel várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában