Programok

2023.03.30. 18:19

Itt a tavasz - Egyre több vasi létesítmény is újra megnyitja kapuit a hétvégén

A tavasz – bár az időjárás néha még becsap bennünket – kétségkívül elérkezett. Vele együtt több létesítmény is újra megnyitja kapuit a hétvégén a látogatók előtt.

Vas Népe

Forrás: VN

Április 1-jén, szombaton kinyit a belvárosi AGORA–Savaria Filmszínház. A mozi számtalan programmal készül az idei, fennállásának 50. évfordulóját ünneplő évre. Mint közleményükben írják, a rezsiválság miatt az elmúlt év őszén a téli időszakra bezárt intézmény most kárpótolni szeretné látogatóit. A nyitónaptól kezdődően Oscar-jelölt és Oscar-díjas filmekről sem feledkezett meg: a minden elismerést begyűjtő Minden, mindenhol, mindenkor már április 1-től látható, és műsoron lesz a rendkívül jó kritikákat begyűjtő A csendes lány is. A húsvéti ünnepek alatt a Bogyó és Babóca sorozat 5. részével várják a legkisebbeket.

Szintén aznap nyitja meg kapuit a Víztorony és a Kresz park: 14-17 óráig mini kiegészítő délutáni programokkal várják az óvodás és kisiskolás gyerekeket. Játékos ügyességi versenyek (kerékpár és a gokart), KRESZ és „vizes” kvízek kitöltése és kézműves programok lesznek a kínálatban.

Ugyancsak szombaton nyit Celldömölkön a Vulkánpark. Az újranyitás alkalmából tavaszköszöntő programmal is készülnek a szervezők: a kreatív foglalkozás középpontjában a virágok és a beporzók állnak majd. Az ingyenes programra 10 és 12 óra között várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában