A végzés jogerőre emelkedett

2023.03.27. 18:48

Nemény András hiába perelte be a Pesti Srácok újságíróját

"Nemény András sikeresen bebizonyította a joghoz sem ért jobban, mint a városvezetéshez" - fogalmazta meg sarkos véleményét a Pesti Srácok az "Óriásit bukott a bíróságon Szombathely szoci polgármestere" című cikkében.

Vas Népe

Forrás: VN/archív

A Pesti Sárcok.hu korábban a szombathelyi polgármester céges ügyeiben turkált, ami miatt Nemény András magánemberként személyiségi jogi pert indított a cikket szerző újságíróval, Füssy Angélával szemben. A polgármester érdekeltségébe tartozó Nemény Bt. szintén pert indított az újságíró ellen - derült ki a Pesti Srácok hétfői írásából. A perben a cikk szerint Nemény Andrást, mint magánembert, Kummer Ákos képviselte. A székesfehérvári ügyvéd neve azért is lehet ismerős, mert az ő ügyvédi irodájával szerződött a szombathelyi önkormányzat tavaly csaknem 4 millió forintért, és képviseli Balassa Péter jobbikos országgyűlési képviselőt is.

Ezúttal személyiségi jogi perben szerették volna a jó hírnév megsértését megállapíttatni. A Veszprémi Törvényszék azonban kimondta, hogy meg sem vizsgálhatta érdemben a kérvényüket. A végzés jogerőre emelkedett - tudtuk meg a Pesti Srácok cikkéből. 

A teljes cikk itt olvasható

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában