Sikeres felhívás

2023.03.12. 08:09

Nőnap alkalmából túráztak, a Hársas-tó volt a végállomás - Zalából is érkeztek

A Hársas-tóhoz szervezett túrát nőnap alkalmából a Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület, virágmaggal is kedveskedtek a hölgyeknek.

VN

Volt, aki első alkalommal járta be a Hársas-tó környékét

Fotó: VN/Jusits Gergely

Sikeres volt a felhívás: több mint harmincan, leginkább hölgyek vettek részt a civil szervezet Hársas-tóhoz szervezett túráján szombaton. - Kegyes volt hozzánk az időjárás, és szép időben tehettük meg a 12,7 kilométeres távot. A szentgotthárdi vasútállomástól indultunk, érintettük a Brenner-kápolnát, majd a Hársas-tó volt az úti célunk. 

Megkerültük a tavat – mondta el érdeklődésünkre Jusits Gergely túravezető. - Nem csak Vasból, a szomszédos Zala megyéből is érkeztek túrázók, olyanok is, akik most először látogattak el erre a tájra – számolt be örömmel. Nőnap alkalmából szervezték az eseményt, éppen ezért a lányokat, asszonyokat virágmaggal – margarétával és törökszegfűvel – köszöntötték.

A Borostyánkő Természetbarát Egyesület szervezésében április 1-jén teljesítménytúrára, húsvétkor pedig tojáskereső túrára is invitálják majd a családokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában