Jótékonyság

2023.03.20. 20:00

Összefogtak a mentőkért - Ágh Péter és Kondora Bálint is adományozott

Az önkormányzat februárban indított gyűjtőakciót a mentőállomás számára egy automata mellkasi kompressziós készülék megvásárlásához.

Polgár Patrícia

Ágh Péter, Szabó József és Dr. Kondora Bálint

Fotó: Ohr Tibor

A készüléket megközelítőleg 3,5 millió forintért lehet használtan, de jó állapotban megvásárolni. A képviselő-testület 1,5 millió forinttal járult hozzá, egyúttal elindítottak egy gyűjtést is, ehhez csatlakozott Ágh Péter országgyűlési képviselő és Kondora Bálint, a vasi közgyűlés alelnöke is. Az ő, illetve magánszemélyek segítségével már csupán 1,5 millió forint hiányzik az áhított készülék vételárához – tudtuk meg Szabó József polgármestertől.

 – Répcelakon is számos ügy van, amely pártállásra való tekintet nélkül összeköt minket. Ilyen a város építése, az emberekért való tenni akarás. Ennek jegyében első szóra csatlakoztam a gyűjtéshez, amikor polgármester úr megkeresett. Bízom benne, sokak együttműködésével elérjük a célt, a beszerzendő eszköz jó szolgálatot tesz majd, és bizonyítja az összefogás erejét – fogalmazta meg a képviselő. 

A gyűjtés április 15-éig tart.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában