Orbán Viktor miniszterelnök emléklapját is átvette

2023.03.22. 11:00

Századik születésnapján köszöntötték Irén nénit Magyarszombatfán

Századik születésnapja alkalmából köszöntötték a településen Pongrácz Jánosné Horváth Irént. Az asszony láthatóan nagy örömmel és meghatódva fogadta az ünneplést.

Tóth Judit

Irén néni hatalmas virágcsokrot kapott

Forrás: Vörös Kálmán

A település nevében Albert Attila polgármester köszöntötte virággal és ajándékkosárral Irén nénit, aki az Orbán Viktor miniszterelnök által küldött és aláírt emléklapot is átvehette. 

A szépkorú asszony 1923. március 21-én született Magyarszombatfán és élete nagy részét ott is töltötte. Háztartásbeli volt, az otthoni gazdaságban dolgozott. Volt munka bőven, hiszen a család állatokat is tartott. Irén néninek egy lánya és egy fia született, már egyikük sem él, így jelenleg menyével, Ildikóval lakik. A magyarszombatfai asszony 1976-ban lett özvegy, a férje fiatalon, 56 évesen hunyt el. 

Irén néni többnyire el tudja látni magát, csak néha szorul kisebb-nagyobb segítségre. Századik születésnapján összejött a család, unokái, dédunokái és ükunokái is köszöntötték a mamát, a legjobbakat kívánva neki a szép kerek évfordulón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában