Összefoglaló

2023.03.27. 07:00

Szurkolói balhé, megemlékezés a boldoggá avatásról, Mesélő házak könyvbemutató, különleges születésnap, érkezik a bértámogatás - Ez történt

vaol.hu

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás - Válaszolt megkeresésünkre a rendőrség - videó

Mint azt keddi lapszámunkban megírtuk: a Haladás–Pécs bajnoki előtt a vendégszurkolók a hazai drukkerekre támadtak, a rövid csatát a rendőrök zárták le.  Megkerestük a Vasvármegyei Rendőrfőkapitányságot, pontosan mi történt és volt-e előállítás. Válaszában a rendőrség az alábbiakat közölte: „A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Jelenleg a beszerzett információk, a kamerafelvételek elemzése és értékelése van folyamatban.”

Húsz évvel ezelőtt avatta boldoggá II. János Pál pápa Dr. Batthyány-Strattmann Lászlót - Körmenden emlékeztek az évfordulóra

Húsz évvel ezelőtt avatta boldoggá Rómában II. János Pál pápa Dr. Batthyány-Strattmann Lászlót. A kerek évfordulón ünnepséget szerveztek Körmenden, ahol életének jelentős részét töltötte a szentéletű hercegorvos.

Mesélő házak - Hiánypótló helytörténeti kötet jelent meg, valamennyi vasi település szerepel benne

Mesélő házak címmel jelent meg a Vas Népe és a Szülőföld Kiadó gondozásában Feiszt György nyugalmazott főlevéltáros könyve. A Vármegyeházán megtartott könyvbemutatón szép számmal jelentek meg az érdeklődők, akiket Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke köszöntött.

Ötödik születésnapjukat ünnepelték márciusban az egyházasrádóci hármasikrek - fotók

Ötödik születésnapjukat ünnepelték márciusban az egyházasrádóci hármasikrek, két fiú és egy kislány, Kornélia, akinek a fejlődésére újra és újra visszatérünk, mivel agykárosodást szenvedett, de a szülei mindent megtesznek a fejlesztéséért.

Fellélegezhetnek az önkormányzatok: hetvenhét település kapott bérkompenzációt Észak-Vas vármegyében

Hetvenhét település összesen mintegy 619 126 415 forintot kapott bérkompenzációra Észak-Vas vármegyében. Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője abban bízik, az újabb kormányzati támogatás hozzájárul az önkormányzatok biztonságos működéséhez.

A színészeknek, filmkészítőknek, nézőknek is volt legalább egy különleges pillanata a Brenner-film kapcsán

A színészeknek, a filmkészítőknek és a nézőknek is volt legalább egy különleges pillanata a Brenner János életét bemutató film kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában