Verseny

2023.03.13. 19:05

Vasi mazsorettes sikerek Budapesten - fotók

Hétvégén Budafokon zajlott 1140 táncos részvételével a XXVI. Klauzál Kupa Országos Amatőr Táncverseny, amelyen a BE-JÓ Táncegyüttes lányai is megmérették magukat.

Vas Népe

Forrás: VN

Ötven tánciskola 266 produkcióval képviseltette magát a táncversenyen, köztük a BE-JÓ lányai hét mazsoretttánccal három korcsoportban. Négy I., két II. és egy III. hellyel büszkélkedhetnek a gyermekek. – A legfiatalabb, hatéves BE-JÓ táncosok most versenyeztek először, a négyfős Pom-pom és a Radetzky-mars duója, Gazdag Gréta és Sarang Noémi is a dobogó legfelső fokára állhatott. 

A táncversenyen résztvett BE-JÓ csoport
Forrás: VN/Sarangné T. Vivien

A gyermekkategóriában Poór Gabriella és Krály Zsófia Barátnők című pomponos tánca a II. helyen végzett, míg Vadász Luca kétbotos majorette showtáncával a dobogó 3. fokára állhatott. A junioroknál I. helyet érdemelt ki a Masters of Tides című koreográfia, melyet Baranyai Katalin álmodott meg és tanított be a lányoknak. A duók közül I. helyen végzett a Horváth Virág–Preiner Kiara kettős, Baranyai Ramóna és Schönfeld Mónika II. helyezett lett – újságolta Horváth Márta művészeti vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában