A hét ingatlana

2023.04.30. 07:00

A hét otthona: “ropogós” álomlakás a kámoni arborétum szomszédságában - fotók

A szombathelyi kámoni arborétum szomszédságában kínált, 2 szobás otthonért széles mosollyal az arcunkon rajongunk. Nézzen szét most a helyi ingatlan kínálatban talált, 99 nm-es szépségben!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A kámoni arborétum szomszédságában eladó 2 szobás tágas ingatlan!A polgári jellegű négy lakásos társasházban lévő otthon , a tájolásának köszönhetően egész nap világos, napfényes.A patinás hangulatú épület 83nm-es lakása 2 éve teljeskörű felújításon esett át. Megújult a teljes fűtésrendszer, a villany és vízvezetékek , valamint a burkolatoklettek kicserélve. A fűtést és a víz melegítést Bosch gázcirkó kazán szolgáltatja. A hőleadás padló fűtésen , valamint a fürdőszobában törölköző szárítós radiátoron keresztül történik.Az eredeti külső , belső nyílászárókat , a bejárati ajtó kivételével megtartották és felújították.

A lakásba lépve a nagyméretű konyha + étkezőből nyílik egy 35 nm-es szoba, egy vendég WC , valamint egy kisebb szoba amelyhez egy modern stílusú fürdő csatlakozik. Szintén ebből a szobából lehet kijutni a nagyméretű fedett verandára , ami a szomszéd lakással közös. Az épület körüli kellemes méretű zöldterületnek köszönhetően, a lakás inkább egy családi ház hangulatát idézi. A lakáshoz tartozik egy tárolásra is alkalmas kizárólagos használatú pincerekesz. A tehermentes ingatlan azonnal birtokba vehető. [...]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában