Kinevezés

2023.04.06. 08:53

A Vasi Szemle új főszerkesztője Farkas Csaba - a Szülőföld Könyvkiadó vezetője

VN

Forrás: VN-archív

Fotó: Cseh Gábor

2023. április 1-jétől Farkas Csaba, a Szülőföld Könyvkiadó vezetője a Vasi Szemle új főszerkesztője - adta hírül a folyóirat szerkesztősége közösségi felületén. 

Farkas Csaba 2010-től aktív szereplője Szombathely kulturális életének. 2014 és 2019 között Szombathely Megyei Jogú Város Kulturális, Oktatási és Civil Bizottságának tagja volt.  Nyolc évig a Nemzetstratégiai Kutatóintézet munkatársaként tevékenykedett. A Szülőföld Könyvkiadó vezetőjeként több száz, többségében Vas vármegyei vonatkozású kiadvány megjelentetése fűződik a nevéhez – a verseskötetektől a településmonográfiákon át a művészeti albumokig. Az új főszerkesztő megtartva a legrégebbi alapítású, máig működő vidéki folyóirat hagyományait, az olvasótábor szélesítésére törekszik, egyebek mellett új témakörök, tematikus pályázatok és a nagyobb nyilvánosság eszközével. A tervek szerint az idén négy lapszám és egy különszám is megjelenik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában