Katasztrófavédelem

2023.04.14. 12:36

Átvette kinevezését a tűzoltósági főfelügyelő

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesétől vette tűzoltósági főfelügyelői vezetői kinevezését Göncz Szabolcs tűzoltó alezredes április 14-én.

Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Forrás: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas VMKI

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kinevezte Göncz Szabolcs tűzoltó alezredest, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatóhelyettesi Szervezet Vármegyei Főfelügyelőség állományába tűzoltósági főfelügyelőnek. A kinevezést Lakatár Gábor tűzoltó alezredes, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese, vezetői körben adta át a tűzoltósági főfelügyelőnek, aki ezt megelőzően megbízással töltötte be a tisztséget. Felelősségteljes vezetői munkájához jó egészséget és további szakmai sikereket kívánt, feladatai teljesítéséhez pontos, precíz és proaktív magatartást határozott meg - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában