Szombathely adott otthont a versenynek

2023.04.05. 16:08

Eredményt hirdettek a Parképítő és -fenntartó technikus OSzTV döntőjén

Eredményt hirdettek szerdán a KASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikumban a Parképítő és -fenntartó technikus OSzTV döntőjén.

Tóth Kata

Tóth Levente Milánnak gratulál Hoczek László, a KaSzC főigazgatója

Forrás: VN/KASzC Herman technikum

„Légy büszke arra, ami voltál, s igyekezz különb lenni annál, ami vagy!” – A zárórendezvényen Hodvogner Csaba igazgatóiskolájuk névadóját, Herman Ottó természettudóst idézve köszöntötte a vendégeket. A versenyzőknek azt mondta: legyenek büszkék arra, hogy parképítők és hogy teljesítményükre alapozva eljöttek „megküzdeni egymással” a legjobb helyezésekért és a technikus bizonyítványért.Németh Ákos tanácsnok beszéde után Kosztka Ernő, a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége, egyben a vizsgabizottság elnöke értékelte versenyző „kollégáit”, akiket biztos megélhetéssel vár a szakma. 

Az összesített eredmények alapján az első három helyezett: Gyarmati Lilla Julianna, Tóth Levente Milán (Közép-Magyarországi AszC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum) és Tóth Krisztián (KASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum). Helyezésük sorrendjét majd csak Budapesten, a Szakma Sztár Fesztiválon hirdetik ki április 23-án. Hoczek László, a KASzC főigazgatója és Hodvogner Csaba adta át az emléklapokat és ajándékcsomagokat. Az eredményhirdetésen különdíjak is gazdára találtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában