Fejlesztés

2023.04.03. 18:58

Öt utcát fejlesztenek Jánosházán, elbontják az elhagyott házat

Elbontják az Árpád és Dankó utcák kereszteződésében álló életveszélyes, elhagyatott lakóházat. Így a városkép szépül, és a kereszteződés is beláthatóbbá válik.

Polgár Patrícia

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a jánosházi önkormányzat 520 millió forintos pályázati összegből (TOP-os támogatással) újíthat meg öt belterületi utcát: a Hunyadi, az Árpád, a Dankó, a Vágóhíd és a Dózsa György utcákat. A pályázatra vonatkozó tervek jelenleg engedélyeztetés alatt állnak; amint azokat elfogadják, megindulhat a közbeszerzési eljárás, a munkálatok pedig várhatóan az ősszel meg is kezdődhetnek – tudtuk meg Kiss András polgármestertől, aki egyúttal még egy jó hírrel is szolgált a jánosháziaknak. A lakosság kérése meghallgatásra talált: a beruházás kapcsán az önkormányzat elbontatja az Árpád és a Dankó utcák kereszteződésében álló egykori elhagyatott, életveszélyessé vált lakóházat, ami régóta romosan, lakatlanul áll magában. A ház elbontásával a kereszteződés beláthatósága is javulni fog – jegyezte meg a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában