Családi piknik

2023.04.24. 12:49

Születés fáját ültettek Ostffyasszonyfán - Ha lufit talál Petőfi idézettel, ide küldheti vissza

Családi piknikkel egybekötve ültették el a születés fáját Ostffyasszonyfán a hétvégén: palacsintázás és Petőfi-idézetek magasba eresztése tette még emlékezetesebbé a programot.

VN

Forrás: VN

Tavaly hat gyermek született Otffyasszonyfán, az ő tiszteletükre ültettek fát a település felújított játszóterén szombaton. Vérszilva került a földbe, áldást Mikulyák László plébános és Garas Krisztina evangélikus lelkész mondott - tájékoztatott Ács Attila polgármester. Hozzátette: a családi piknik kitalálója, fő szervezője Kovács-Bagics Dóra alpolgármester volt. Ugrálóvár, arcfestés, aszfaltkréta, körjátékok is várták a kicsiket. A képviselő-testület tagjai pedig több mint 180 palacsintát sütöttek az alkalomra - tudtuk meg a családi piknik sikerének receptjét Ács Attilától.  

Forrás: VN

A családi napon is adóztak Petőfi Sándor emléke előtt: a költőóriás verseiből idézeteket eresztettek a magasba egy-egy lufival. A papírokra ráírták az ostffyasszonyfai önkormányzat címét, ha megtalálja, oda vissza lehet küldeni a lufikat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában