vaol.hu podcast

2023.04.10. 07:02

Turisztikai Podcast Grünwald Zsolttal: utazási szokások és a magyarok megítélése külföldön

A Vas Népe szabadidős podcastjének vendége ezen a héten Grünwald Zsolt turisztikai menedzser volt, akit Szombathelyen és megyeszerte is sokan ismerhetnek utazási irodáján keresztül. A szakembert a magyarok utazási szokásairól, az ünnepek alatti szabadidős tevékenységekről kérdeztük.

Óvári Gábor

Forrás: Unger Tamás

- Harminc éve foglalkozom a turizmussal. Jelenleg magas kategóriájú utazásokat szervezünk, ezek az utak pedig nem kötődnek az ünnepekhez. A külföldi húsvéti ünnepi szokások nem érdeklik az embereket, a barangolások, a városlátogatások viszont annál inkább – hangsúlyozta Grünwald Zsolt, aki kiemelte, hogy az utazni vágyók már nem annyira szorulnak az utazási irodákra, hiszen az interneten mindent megtalálnak. A közösségi oldalakon csoportok szerveződnek, egy-egy célpont összehozza az embereket. Sok élményprogramokkal foglalkozó vállalkozás is működik Magyarországon, wellnessprogramokat kínálnak vagy éppen főzőkurzusokat. A magyar turisták külföldi megítélése sokat javult az elmúlt években, minden népnek van olyan sajátossága, ami alapján beazonosítják őket. Hallgassa meg a podcastot!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában